• Darbo laikas I-V 9:00 - 18:00
  • +370 5 207 3000
    pagalba@grupinis.lt
  • IEŠKOTI
    AKCIJOS
    Deja, bet neradome pasiūlymų pagal ieškomą frazę. Pamėginkite pakeisti frazę ir ieškokite dar kartą.
Kuponas maisto ir gėrimų sąskaitai japoniškų patiekalų restorane NIAM NIAM SUSHI Vilniaus centre

Kuponas maisto ir gėrimų sąskaitai japoniškų patiekalų restorane NIAM NIAM SUSHI Vilniaus centre

Gurmaniškiems pietums, romantiškai vakarienei ar ypatingos šventės vaišėms rinkitės Tekančios Saulės šalies gardumynus – sotūs ir patenkinti liks net patys išrankiausi! Siūlome kuponą maisto ir gėrimų sąskaitai japoniškų patiekalų restorane NIAM NIAM SUSHI Vilniaus centre.
Vieta: Vilnius
Galiojimas: 1 mėn.
PERŽIŪRĖTI DOVANOS KUPONĄ
7 €
12 €
IŠPARDUOTA

Tradicinį lietuvišką ir jau kiek pabodusį naminį maistą iškeisti į japoniškų gardumynų puotą Jus ragina restoranas NIAM NIAM SUSHI, įsikūręs pačiame Vilniaus centre – Gedimino pr. Šis restoranas džiugina dideliu šviežių, skanių ir kokybiškų patiekalų asortimentu bei priimtinomis kainomis. Užsukite – išeisite ne tik sotūs, bet ir laimingesni!

Taigi, pasinaudoję šiuo pasiūlymu ir apsilankę restorane NIAM NIAM SUSHI, pasimėgausite gardžiu japonišku maistu. Su kuponu galėsite apmokėti 12 € vertės maisto ir gaiviųjų gėrimų sąskaitą.

Beje, rinktis galėsite iš viso restorano meniu, o valgyti galėsite vietoje ir namuose – suteikiama galimybė maistą išsinešti!

Restoranas siūlo paragauti ne tik įvairių rūšių sušių, bet ir kitų japonų virtuvės patiekalų, kuriuos ruošia patyrę NIAM NIAM SUSHI meistrai. Mažieji galės paragauti specialiai jiems skirtų patiekalų iš meniu vaikams. Restorano meniu rasite čia.

Mielieji, kai tik panorėsite pailsėti nuo maisto ruošos namuose, o įprasto skonio patiekalai pabos, užsukite į restoraną NIAM NIAM SUSHI – čia Jus nudžiugins ne tik jauki aplinka ir galimybė maloniai atsipūsti po dienos darbų, bet ir dar neragautų japoniškų patiekalų įvairovė!
  • Atsiskaitykite GRYNAISIAIS arba BANKO KORTELE visuose PERLO terminaluose ir MAXIMA kasose. Perkant tereikia pasirinkti atsiskaitymo būdą, su gautu kvitu ar SMS žinute nuvykti į bet kurį PERLO terminalą ar MAXIMA kasas ir apmokėti kuponą. Tai turite padaryti iki akcijos pabaigos. Po apmokėjimo Jūsų nurodytu el. paštu ar mobiliojo telefono numeriu bus atsiųstas kuponas, kuriuo pasinaudoti galėsite jo galiojimo laikotarpiu.
  • Nepamirškite atsinešti atspausdintą Grupinis.lt kuponą arba gautą SMS žinutę!
  • Kuponas galioja: 1 mėn.
  • Sąskaitą išrašys pardavėjas po paslaugos suteikimo.
  • Su šiuo kuponu atsiimti prekę ar pasinaudoti paslauga galėsite kupono galiojimo laikotarpiu.