Naujajame, moderniame, urbanistinio stiliaus „Courtyard Vilnius City Center" viešbutyje įsikūręs SOLT DINING restoranas išsiskiria jaukia aplinka: ją kuria unikalus židinys, paveikslai, kulinarinės knygos, gyvos gėlės, išskirtiniai žemės spalvų indai… Restorane pirmuoju smuiku griežia virtuvės šefas Jevgenijus Volkovas, Lietuvos restoranų šefų ir konditerių asociacijos tarybos narys, 2016-aisiais išrinktas geriausiu metų virėju. „Solt Dining" restorane Jevgenijus Volkovas yra subūręs jauną, profesionalią, talentingą ir energingą komandą.
Restorano meniu išskirtinumas – sezoniškumas ir vietiniams produktams teikiama pirmenybė: patiekalų gamybai jie atrenkami iš Lietuvos augintojų, ekoūkių. „Solt Dining" restorane patiekalai ruošiami dėmesingai, atsižvelgiant ir į alergenus – tereikia užsisakant apie juos įspėti personalą. Jauki aplinka ir su meile bei kruopštumu ruošti aukščiausios klasės patiekalai – tai dermė, kuri į restoraną kviečia sugrįžti dar ne kartą.
Įsigijus šį pasiūlymą Jums priklausys 3-jų patiekalų vakarienė.
Vakarienės meniu:
Užkandis:
- Sūrio rutuliukai su mėlynojo sūrio padažu.
Pagrindinis patiekalas pasirinktinai kiekvienam:
- Plekšnės file su ridikėliais, smidrais ir rudaisiais ryžiais;
- Anties krūtinėlė su marinuotais grybais, ankštiniais žirneliais ir garstyčių padažu.
Desertui:
- Mangų pyragaitis ir pasiflorų ledai.
Nefeikiniai Įvertinimai
0.0