• Darbo laikas I-V 9:00 - 18:00
  • +370 5 207 3000
    pagalba@grupinis.lt
  • IEŠKOTI
    AKCIJOS
    Deja, bet neradome pasiūlymų pagal ieškomą frazę. Pamėginkite pakeisti frazę ir ieškokite dar kartą.
GERA KAINA! Vėžio žymenų tyrimų programa laboratorijų tinkle SOSDIAGNOSTIKA pasirinktame mieste GERA KAINA! Vėžio žymenų tyrimų programa laboratorijų tinkle SOSDIAGNOSTIKA pasirinktame mieste

GERA KAINA! Vėžio žymenų tyrimų programa laboratorijų tinkle SOSDIAGNOSTIKA pasirinktame mieste

Dovanokite iš širdies! Siūlome onkologinių tyrimų programą JAI ir JAM laboratorijų tinkle SOSDIAGNOSTIKA pasirinktame mieste.
Vieta: Pasirinktame mieste
Dalyviai: 1 asm.
Galiojimas: 3 mėn.
PERŽIŪRĖTI DOVANOS KUPONĄ
nuo 32 €
65.50 €
IŠPARDUOTA
Kasmet Lietuvoje vėžio diagnozę išgirsta 17 000 žmonių, didžioji dalis šių susirgimų jau yra stipriai pažengę. Onkologinėmis ligomis sergantys asmenys vėžio simptomų nejunta iki paskutiniųjų stadijų arba simptomai sutampa su kitoms ligoms būdingais požymiais. Dėl per vėlai diagnozuoto vėžio miršta kas trečias žmogus, o sergančiųjų amžius ženkliai jaunėja. Medicininių tyrimų laboratorija „Sosdiagnostika" ragina dėl galimų vėžinių susirgimų pasitikrinti ne tada, kai atsiranda pirmieji įtarimai ar simptomai, o profilaktiškai! Sumažinkite savo dvejones bei nerimą ir profilaktinius kraujo tyrimus atlikite dabar!

Medicininių tyrimų laboratorija „Sosdiagnostika" kviečia atlikti laboratorinius vėžio žymenų kraujo tyrimus – vėžinės ląstelės į kraują išskiria specifines medžiagas (žymenis), kurios padeda diagnozuoti vėžinius susirgimus ankstyvoje ligos stadijoje! 

Pirkdami kuponą galėsite pasirinkti tyrimų programą moterims arba vyrams. Jums priklausys nuodugni ir išsami sveikatos patikrinimo programa:

32 € už 65,5 € kainuojančią onkologinių (vėžio žymenų) tyrimų programą MOTERIMS. Į kainą įskaičiuota BKT, CEA, CA 125, CA 15-3, CA 19-9, AFP vėžio žymenys, kraujo paėmimo mokestis bei gydytojo išvados ir rekomendacijos raštu.

32 € už 52 € kainuojančią onkologinių (vėžio žymenų) tyrimų programą VYRAMS. Į kainą įskaičiuota BKT, PSA, CEA, Ca 19-9, kraujo paėmimo mokestis bei gydytojo išvados ir rekomendacijos raštu:

  • Bendras kraujo tyrimas (BKT) – atspindi bendrą organizmo būklę. Profilaktinis bendras kraujo tyrimas parodo eritrocitų, trombocitų, leukocitų, hemoglobino, hematokrito kiekius ir pokyčius, jų tūrį, formą, pasiskirstymą pagal rūšį.
  • Karcinoembrioninis antigenas (CEA) – pagrindinis skrandžio ir žarnyno, ypač storosios žarnos, vėžio žymuo. ) CEA rodiklis svarbus sekant šių vėžių eigą bei galimas metastazes kepenyse ir kauluose. CEA koncentracija gali būti padidėjus ir dėl kasos, krūties, gimdos kaklelio, kiaušidžių, plaučių ar prostatos vėžio.
  • Vėžio žymuo Ca 125 – pagrindinis profilaktinis kiaušidžių vėžio žymuo. Tyrimas taip pat svarbus įvertinant gydymo sėkmę po operacijos ar sekant ligos eigą. Kuo didesnė vėžio žymens koncentracija, tuo didesnis navikas ar jo metastazės. Rodiklis gali padėti aptikti ir gerybines ginekologines ligas.
  • Vėžio žymuo Ca 15-3 – krūties vėžio tyrimas, kuris gali padėti įvertinti riziką susirgti krūties vėžiu, padėti sekti esamos ligos eigą ar stebėti pooperacinio gydymo sėkmę. Žymens rodikliai taip pat gali padidėti esant kitoms vėžio formoms (bronchų, kiaušidžių, kasos, storosios kasos), kai kuriais nevėžinių susirgimų atvejais.
  • Prostatos specifinis antigenas (PSA) – tyrimas ne tik padeda aptikti prostatos vėžį, bet leidžia įvertinti riziką susirgti juo artimiausiu metu. Baltymo rodiklio padidėjimas taip pat parodo nevėžines ligas, pvz. prostatos uždegimą.
  • Alfa fetoproteinas (AFP) – kepenų, kiaušidžių arba sėklidžių vėžio žymuo. Žymens rodikliai pakinta sergant ir kitomis piktybinėmis ligomis – virškinamojo trakto bei plaučių vėžiu. Taip pat nepiktybinių ligų metu, pvz. ūmaus virusinio hepatito, lėtinio aktyvaus hepatito ar cirozės metu.
  • Kraujo tyrimo aprašas – tyrimo rezultatus įvertina kvalifikuotas specialistas ir pateikia rekomendacijas.
Onkologinių žymenų tyrimas yra labai paprasta procedūra – tereikia atvykti į „Sosdiagnostika" laboratoriją, kur pasirūpins Jūsų sveikata ir pateiks išsamius bei informatyvius rezultatus!

Nenumokite ranka į prastą savijautą, nuovargį ar sumažėjusį darbingumą – užbėgti už akių rimtoms ligoms padės patikimi onkologinių susirgimų tyrimai. Paraginkite pasitikrinti ir artimuosius!

  • Paslaugų kokybės garantija! Paslaugų teikėjas įsipareigoja pirkėjui su šiuo Grupinis.lt kuponu suteikti tik kokybiškas visas kupono sąlygas atitinkančias paslaugas.
  • Atsiskaitykite GRYNAISIAIS arba BANKO KORTELE visuose PERLO terminaluose ir MAXIMA kasose. Perkant tereikia pasirinkti atsiskaitymo būdą, su gautu kvitu ar SMS žinute nuvykti į bet kurį PERLO terminalą ar MAXIMA kasas ir apmokėti kuponą. Tai turite padaryti iki akcijos pabaigos. Po apmokėjimo Jūsų nurodytu el. paštu ar mobiliojo telefono numeriu bus atsiųstas kuponas, kuriuo pasinaudoti galėsite jo galiojimo laikotarpiu.
  • Nurodyta aukštesnioji paslaugos kaina yra paslaugos teikėjo nustatyta kaina, už kurią šią paslaugą galima įsigyti ne per Grupinis.lt viso pasiūlymo publikavimo metu ir per visą įsigyto užsakymo galiojimo laikotarpį.
  • Būtina išankstinė registracija nurodytais kontaktiniais telefono numeriais.
  • Nepamirškite atsinešti atspausdintą Grupinis.lt kuponą arba gautą SMS žinutę!
  • Kuponas galioja: 3 mėn.
  • 100 % GRĄŽINIMO GARANTIJA! Atsisakyti nepanaudoto kupono ir susigrąžinti pinigus galite per 14 dienų nuo kupono įsigijimo dienos.
  • Sąskaitą išrašys pardavėjas po paslaugos suteikimo.
  • Su šiuo kuponu atsiimti prekę ar pasinaudoti paslauga galėsite kupono galiojimo laikotarpiu.