• Darbo laikas I-V 9:00 - 18:00
  • +370 5 207 3000
    pagalba@grupinis.lt
  • IEŠKOTI
    AKCIJOS
    Deja, bet neradome pasiūlymų pagal ieškomą frazę. Pamėginkite pakeisti frazę ir ieškokite dar kartą.
Maisto papildas FORCAPIL stipriems plaukams, nagams ir odai (taip pat siūlome maisto papildą MAGNIS 24)

Maisto papildas FORCAPIL stipriems plaukams, nagams ir odai (taip pat siūlome maisto papildą MAGNIS 24)

Padėkite savo organizmui lengviau susidoroti su nuovargiu ir išsaugoti prigimtinį grožį! Siūlome įsigyti maisto papildą FORCAPIL plaukams, nagams ir odai VISOJE LIETUVOJE. Taip pat siūlome puikiai subalansuotą visą parą veikiantį maisto papildą MAGNIS 24 su melisa (60 kaps.)!
Vieta: Visa Lietuva
Trukmė: ~-
Dalyviai: -
Galiojimas: 3–5 d.
PERŽIŪRĖTI DOVANOS KUPONĄ
nuo 7.24 €
14.48 €
IŠPARDUOTA

Jaučiate nuovargį, stresą, sutriko miegas, susilpnėjo plaukai ir nagai? Nekaltinkite viso pasaulio ir įtempto gyvenimo būdo – tikėtina, kad taip Jūsų kūnas praneša, jog jam trūksta vitaminų, mikroelementų ir kitų maistingųjų medžiagų. Šiandien pristatome puikiai subalansuotus maisto papildus, sukurtus tam, kad organizmas veiktų be priekaištų, o Jums susitvarkyti su bet kokiais iššūkiais būtų vienas juokas!

Organizmui naudingus maisto papildus pristato UAB „FD Group" tai profesionalų komanda, turinti tarptautinę verslo vystymo patirtį. Pagrindinis įmonės siekis – pateikti Lietuvos ir užsienio šalių rinkoms specialius produktus sportui ir medicinai.

Galėsite rinktis iš kelių variantų:

5,80 € už 10,43 € kainuojančią vieną pakuotę maisto papildo MAGNIS 24 su magniu, vitaminu B6 ir vaistine melisa (60 kaps.);
15,34 € už 31,28 € kainuojančias tris pakuotes maisto papildo MAGNIS 24 su magniu, vitaminu B6 ir vaistine melisa (3 x 60 kaps.).

Magnis vadinamas svarbiausiu gyvybei metalu – tai antistresinis mineralas, sušvelninantis nerimą ir susierzinimą. Žmonės, kuriems trūksta magnio, paprastai jaučia niekuo nepaaiškinamą vidinį nerimą, stresą, širdies ritmo sutrikimus, raumenų mėšlungį, pirštų galiukų tirpimą ir nemigą. Organizmas negali pats pasigaminti magnio ar jo junginių, todėl jie į organizmą turi patekti su maistu, valgant tam tikrus produktus. Jei pasireiškia simptomai, rodantys, kad Jums trūksta magnio, o vien maisto produktais teigiamo poveikio nesiseka pasiekti, pravartu įsigyti magnio preparatų.

Vitaminas B6 padidina magnio pasisavinimą, įsiskverbia į nervinių ląstelių struktūras ir apsaugo jas nuo irimo. Melisa pasižymi raminamuoju poveikiu ir ypač dera su magniu. Melisa vadinama „širdies" ramintoja, naudojama sutrikus miegui, kilus nerimui.

MAGNIS 24 vertas Jūsų dėmesio, nes:
  • ypač tinka, kai jaučiate nuovargį, stresą ir blogai miegate;
  • subalansuotų magnio ir vitamino B6 dozių užtenka 24 valandoms;
  • vienintelis magnio ir vitamino B6 preparatas, kuriame yra melisos ekstrakto;
  • pakuotėje yra 60 kapsulių (po 30 kapsulių dramblio kaulo ir mėlynos spalvos);
  • pakuotės užtenka 1 mėnesiui.

Vartojimas: gerti po 1 kapsulę (dramblio kaulo spalvos) ryte ir po 1 kapsulę (mėlynos spalvos) vakare, užgeriant stikline vandens.

Gamintojas – „Arkopharma", Prancūzija. Tinka vartoti iki 2016 09 30.

7,24 € už 14,48 € kainuojančią vieną pakuotę maisto papildo FORCAPIL plaukams, nagams ir odai (60 kaps.);
20,27 € už 43,44 € kainuojančias tris pakuotes maisto papildo FORCAPIL plaukams, nagams ir odai (3 x 60 kaps.).

Kaip ir smegenims bei raumenims, plaukams būtinos maistingosios medžiagos, kad jie atrodytų puikiai. Pirmasis žingsnis, kad galėtumėte džiaugtis sveikais ir gražiais plaukais, – stebėti, ką dedate į lėkštę, nes plaukams būtina visavertė mityba. Be to, išvargintiems, pažeistiems ir silpniems plaukams reikia vitaminų, mineralų ir aminorūgščių. Į FORCAPIL kapsulių sudėtį įeina vitaminų B kompleksas (B5, B6, B8, B9), vitaminas D3, mineralai (cinkas) ir aminorūgštys, kurių jau yra plaukuose, kad jie geriau augtų, taptų žvilgantys, purūs ir gyvybingi. Šių vitaminų, mineralų ir aminorūgščių teikiama nauda:

  • stabdo plaukų slinkimą;
  • didina plaukų apimtį;
  • spartina plaukų augimą;
  • stiprina nagus;
  • atnaujina odą.
FORCAPIL sudedamųjų medžiagų nauda:
  • Aminorūgštys puoselėja plaukų grožį ir skatina jų augimą. Metionino ir cisteino įsisavinimas labai priklauso nuo vitamino B6. Dėl vitamino B6 trūkumo labai suprastėja cisteino sugertis odoje ir iš keratino sudarytoje plaukų dalyje.
  • Cinkas yra vienas svarbiausių mineralų žmogaus organizmui, tačiau labai dažnai šio mineralo mums trūksta. Jis svarbus keratino sintezei kartu su vitaminu B6. Be to, cinkas slopina 5-alfa reduktazę, tai yra fermentą, kurio yra plaukų svogūnėliuose ir riebalų liaukose ir kuris testosteroną paverčia aktyviu metabolitu – dihidrotestosteronu. Plaukų slinkimas gali būti susijęs su dihidrotestosterono pertekliumi plaukų folikuluose. Taigi cinko trūkumą dažnai lydi plaukų slinkimas, nagų būklės suprastėjimas ir odos išsausėjimas.
  • Vitamino B5 kompleksas, biotinas ir cinkas padeda kovoti su riebalų pertekliumi, galinčiu ilgainiui lemti plaukų plonėjimą ir silpnėjimą. Ant galvos odos besikaupiantys riebalai užkemša plaukų folikulus kaip tik toje vietoje, kur yra reprodukcinės plaukų ląstelės. Kai plaukų šaknys užslopintos ir užspaustos, plaukai auga vis silpnesni.
  • Prie plaukų augimo ir keratinizacijos prisideda vitaminas D3. Žmonėms, kurių plaukai linkę sausėti, rekomenduotina vartoti daug produktų, kuriuose gausu vitamino D. Be to, šis vitaminas padeda išlaikyti sveikus nagus. Dėl vitamino D trūkumo nagai gali tapti silpni ir trapūs. Šis vitaminas, kaip ir folio rūgštis, gražina odą ir papildo kitų FORCAPIL sudėtyje esančių aktyviųjų medžiagų fiziologinį veikimą.
  • Vitaminas B5 (pantoteno rūgštis), veikdamas dermos ir epidermio bazinę membraną, skatina odos atsinaujinimą. Iš tikrųjų jis pagyvina plaukų folikulų augimą. Be to, vitaminas B5 išlaiko drėgmę bei keratiną ir neleidžia plaukams išsausėti bei susilpnėti, taigi plaukai tampa žvilgantys ir lankstūs.
  • Vitaminas H (dar vadinamas vitaminu B8, arba biotinu) skatinamai veikia plaukų folikulus ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą.
  • Vitaminas B9 (folio rūgštis) labai svarbus ne tik pačiam augimo procesui, bet ir ląstelėms dalytis bei aminorūgštims įsisavinti. Viena svarbiausių reakcijų, kuriose jis dalyvauja, yra metionino virtimas homocisteinu. Pabrėžtina, kad folio rūgšties stoka yra dažniausias pramoninėse šalyse pasitaikantis vitaminų trūkumas. Ypač jo trūksta nėščiosioms ir senyvo amžiaus žmonėms. Vienas iš šio vitamino stokos požymių yra plaukų slinkimas. Vitaminas B9 ypač svarbus plaukų grožiui puoselėti.

FORCAPIL vartojimo rekomendacijos: gerti po 2 kapsules ryte valgio metu, užgeriant stikline vandens. Rekomenduojama vartoti 3 mėnesius. Viename buteliuke yra 60 kapsulių (užtenka 1 mėnesiui). Neviršyti nustatytos rekomenduojamos suvartoti paros dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, kambario temperatūroje.

Gamintojas – „Arkopharma", Prancūzija. Tinka vartoti iki 2017 10 31.


Organizmą stiprina ne tik subalansuota mityba, bet ir maisto papildai – juk tik gaudamas visų reikiamų maistingųjų medžiagų žmogus gali jaustis puikiai ir atrodyti gražiai, tad nedvejokite ir jau šiandien įsigykite gerai savijautai ir grožiui sukurtų prancūziškų papildų!
  • Trukmė: -
  • Paslaugų kokybės garantija! Paslaugų teikėjas įsipareigoja pirkėjui su šiuo Grupinis.lt kuponu suteikti tik kokybiškas visas kupono sąlygas atitinkančias paslaugas.
  • Atsiskaitykite GRYNAISIAIS arba BANKO KORTELE visuose PERLO terminaluose ir MAXIMA kasose. Perkant tereikia pasirinkti atsiskaitymo būdą, su gautu kvitu ar SMS žinute nuvykti į bet kurį PERLO terminalą ar MAXIMA kasas ir apmokėti kuponą. Tai turite padaryti iki akcijos pabaigos. Po apmokėjimo Jūsų nurodytu el. paštu ar mobiliojo telefono numeriu bus atsiųstas kuponas, kuriuo pasinaudoti galėsite jo galiojimo laikotarpiu.
  • Nurodyta aukštesnioji prekės (-ių) kaina yra prekės pardavėjo nustatyta kaina, už kurią šią (-ias) prekę (-es) galima įsigyti be Grupinis.lt kupono ir nesinaudojant kitais akciniais pasiūlymais šios akcijos metu ir visą kupono galiojimo laikotarpį.
  • Nepamirškite atsinešti atspausdintą Grupinis.lt kuponą arba gautą SMS žinutę!
  • Kuponas galioja: 3–5 d.
  • 100 % GRĄŽINIMO GARANTIJA! Įsigytą ir nepanaudotą kuponą galite grąžinti per 14 dienų nuo kupono įsigijimo dienos. Su šiuo kuponu įsigytos kokybiškos prekės nekeičiamos ir negrąžinamos.
  • Sąskaitą išrašys pardavėjas po paslaugos suteikimo.