• Darbo laikas I-V 9:00 - 18:00
  • +370 5 207 3000
    pagalba@grupinis.lt
  • IEŠKOTI
    AKCIJOS
    Deja, bet neradome pasiūlymų pagal ieškomą frazę. Pamėginkite pakeisti frazę ir ieškokite dar kartą.
Dvigubai daugiau puikaus skonio! Pasirinkta 42 cm skersmens DOUBLE pica picerijoje DOUBLE PIZZA Vilniuje Dvigubai daugiau puikaus skonio! Pasirinkta 42 cm skersmens DOUBLE pica picerijoje DOUBLE PIZZA Vilniuje Dvigubai daugiau puikaus skonio! Pasirinkta 42 cm skersmens DOUBLE pica picerijoje DOUBLE PIZZA Vilniuje

Dvigubai daugiau puikaus skonio! Pasirinkta 42 cm skersmens DOUBLE pica picerijoje DOUBLE PIZZA Vilniuje

Išalkus nieko nėra geriau už gardžią 42 cm skersmens DOUBLE picą, su meile iškeptą picerijoje DOUBLE PIZZA Vilniuje. Kartą paragavus tikrai norėsis dar!
Vieta: Vilnius
Galiojimas: 3 mėn.
PERŽIŪRĖTI DOVANOS KUPONĄ
8.99 €
9.99 €
IŠPARDUOTA

„Double" – reiškia dvigubai, dukart, pilnaviduris, sudvejintas... Trumpiau tariant, geriau už įprastą. Picerijoje DOUBLE PIZZA kepamos DOUBLE picos kaip tik tokios ir yra – gausesnės, pilnesnės, sotesnės ir gardesnės gal net daugiau nei du kartus!

Tik įsivaizduokite: traškus kraštelis ir paslaptingai minkštas vidurys, alyvuogių aliejumi pagardintas pagrindas, šilti minkštučiai tąsaus sūrio patalai, kuriuose patogiai įsitaisę švieži pomidoriukai, kvapnios šoninės ar vištienos riekelės, skonį paryškinantys svogūnėliai, tartum tik ką iš po samanų išlindę kreivakočiai kelmučiai, daug daug žalumos, o dar užsienietės alyvuogės saliamio laiveliuose... Jau beskaitant tįsta seilė, tad geriau nieko nelaukti ir kuo greičiau paragauti!

Su kuponu Jums priklausys pasirinkta 42 cm skersmens DOUBLE pica – ją bus galima ir išsinešti, ir skaniai suvalgyti vietoje. Galėsite rinktis iš 3 rūšių:
  • SU SALIAMIU: picų padažas, sūris, mocarela sūris, saliamis, pievagrybiai, paprika, alyvuogės, vyšniniai pomidorai.
  • SU VIŠTIENA: picų padažas, sūris, mocarela, vištiena, svogūnai, peperoni pipirai, BBQ padažas.
  • SPECIAL: picų padažas, sūris, mocarela, karštai rūkyta šoninė, virtas kumpis, kelmučiai, marinuoti svogūnėliai, vyšniniai pomidorai.  
Šiai dienai picerija DOUBLE PIZZA siūlo šių trijų rūšių DOUBLE picas, tačiau tai tik pradžia – šių picų sąrašas bus didinamas! :)

Taigi, jei dar nespėjote paskanauti, neatidėliokite – picerija DOUBLE PIZZA nekantriai laukia visų išalkusių. Patikėkite, šioje picerijoje kepamos picos nenuvils ir vilios sugrįžti dar kartą!

  • Atsiskaitykite GRYNAISIAIS arba BANKO KORTELE visuose PERLO terminaluose ir MAXIMA kasose. Perkant tereikia pasirinkti atsiskaitymo būdą, su gautu kvitu ar SMS žinute nuvykti į bet kurį PERLO terminalą ar MAXIMA kasas ir apmokėti kuponą. Tai turite padaryti iki akcijos pabaigos. Po apmokėjimo Jūsų nurodytu el. paštu ar mobiliojo telefono numeriu bus atsiųstas kuponas, kuriuo pasinaudoti galėsite jo galiojimo laikotarpiu.
  • Nurodyta aukštesnioji paslaugos kaina yra paslaugos teikėjo nustatyta kaina, už kurią šią paslaugą galima įsigyti ne per Grupinis.lt viso pasiūlymo publikavimo metu ir per visą įsigyto užsakymo galiojimo laikotarpį.
  • Nepamirškite atsinešti atspausdintą Grupinis.lt kuponą arba gautą SMS žinutę!
  • Kuponas galioja: 3 mėn.
  • 100 % GRĄŽINIMO GARANTIJA! Atsisakyti nepanaudoto kupono ir susigrąžinti pinigus galite per 14 dienų nuo kupono įsigijimo dienos.
  • Sąskaitą išrašys pardavėjas po paslaugos suteikimo.
  • Su šiuo kuponu atsiimti prekę ar pasinaudoti paslauga galėsite kupono galiojimo laikotarpiu.